Dobrodošao

Ako si iskreni tragič za istinom, ti shvataš da te nešto iznutra stalno gura iz gnezda. Ti znaš da odgovori koje tražiš postoje negde u svetu. Ova unutarnja sila koja te gura da nadješ odgovore je jedan podsticaj nad kojim nemaš kontrolu.
To je zov Duše... 
Ti si Duša, božanstvena iskra Boga na putu kući.

Harold Klemp, The Call of Soul

 


Samo srce doctrine ECK-a je ljubav. Ova ljubav je ta božanstvena suština koja ujedinjuje svu realnost i dovodi zajedno sve Duše. Što češće idu Duše u druge više svetove ova postaje sve većom. Ljubav je veza koja drži svetove zajedno. 

The Shariyat-Ki-Sugmad, Book One

 

 

Vesti o događajima!

Toplo vas pozivamo da doživite iskustvo otvorenog srca na Svetskom ECK Seminaru 2019 pod nazivom, Realize Your Divine Dream ( Ostvarite svoj božanski san). Seminar se održava od 25–27. oktobra 2019 godine, u Minneapolisu, Minnesota.  

Duhovni fokus seminara otvara mnoge inspirativne načine da prepoznate i prihvatite više božanske ljubavi i da joj dozvolite da vas transformiše. 
Uživajte u raznim okruglim stolovima, unutrašnjim uvidima za vreme radionica, u predavanjima i originalnim, kreativnim umetničkim radionicama. 
Usredsredite se na darove božanske ljubavi, koji dolaze iz srca, dok istražujete drevne duhovne principe i sredstva učenja Eckankara.  

Više informacija na www.ECKseminars.org.

 

 


 

ECKANKAR u Srbiji informiše te o ECK Seminarima u zemljama u okruženju i o glavnim ECK Seminarima u svetu. Poseti stranicu 'Dogadjaji'.

 

 

 

Vi ste ovde: Home Dobrodošao