Dobrodošao

Ako si iskreni tragič za istinom, ti shvataš da te nešto iznutra stalno gura iz gnezda. Ti znaš da odgovori koje tražiš postoje negde u svetu. Ova unutarnja sila koja te gura da nadješ odgovore je jedan podsticaj nad kojim nemaš kontrolu.
To je zov Duše... 
Ti si Duša, božanstvena iskra Boga na putu kući.

Harold Klemp, The Call of Soul

 


Samo srce doctrine ECK-a je ljubav. Ova ljubav je ta božanstvena suština koja ujedinjuje svu realnost i dovodi zajedno sve Duše. Što češće idu Duše u druge više svetove ova postaje sve većom. Ljubav je veza koja drži svetove zajedno. 

The Shariyat-Ki-Sugmad, Book One

 

 

Vesti o događajima! 

 

2020Seminar primavera small

Otkazan događaj

Srdačno ste pozvani na prolećni  ECK Seminar 2020 godine, koji će vam otvoriti srce. Seminar pod nazivom "Prihvatanje životnih blagoslova" održaće se od 10–12. aprila 2020 godine, u Minneapolisu u Minnesoti.   

ECK Seminar je proslava među istomišljenicima koji koračaju na svom duhovnom putu. Uživajte u širokom izboru okruglih stolova, pronicljivim radionicama i razgovorima i originalnim kreativnim umetničkim nastupima. Usredsredite se na darove Božanskog Duha dok istražujete drevne duhovne principe i alate učenja Eckankara.

Istakli smo za vas neke sadržaje iz programa predstojeg seminara, kao što su aktivne radionice koje uključuju teme: "Očistite svoj karmički orman- stvorite više prostora za ljubav", "Proročanstvo u trenutku! Dobijanje poruke iz vaših budnih snova" i "Letite još više! Otkrijte svoj svet beskrajnih mogućnosti";  Posebni događaji za one koji su novi u ECKANKARU, uključujući radionicu i diskusiju pod nazivom "Tajna istinske slobode". Istražite svoja iskustva i postavite pitanja o duhovnim učenjima ECKANKARA u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Učestvujete u zabavnom i angažovanom duhovnom programu za porodicu i omladinu uzrasta od 5 do 17 godina. Iskoristite priliku da obiđete  prelepi hram ECKa, prošetate stazom za kontemplaciju i prisustvujete u četvrtak posebnom događaju u hramu.

Glavni vrhunac  događaja u subotu je govor Sri Harolda Klempa, Duhovnog Učitelja i vodiča i vođe ECKANKARA, takođe poznatog kao Mahanta, Živi ECK Master. Poznat kao pionir "svakodnevne duhovnosti" , Sri Harold Klemp poznat je po svojoj zemaljskoj mudrosti, smislu za humor, poređenjima i praktičnom pristupu duhovnom životu. 

Više informacija na www.ECKseminars.org.  

 

 

 


 

ECKANKAR u Srbiji informiše te o ECK Seminarima u zemljama u okruženju i o glavnim ECK Seminarima u svetu. Poseti stranicu 'Dogadjaji'.

 

 

 

Vi ste ovde: Home Dobrodošao