Duhovni lider

Harold Klemp je današnji lider Eckankar-a. Odrastao je na farmi u Viskonsinu i pohadjao je bogosloviju. Sa Eckankar učenjima sreo se šezdesetih godina. Godine 1981, posle izvesnog broja godina duhovnog treninga, Harold Klemp je postao Mahanta, Živi ECK Master.

Mahanta je unutarnja, ili duhovna, forma Živog ECK Mastera i daje unutarnje vodjenje preko snova, Putovanja Duše i Duhovnih Vežbi ECK-a. Eckankar uvek ima živog Mastera, koji se poštuje ali ne obožava. Poput majstora zanatlije, on pomaže duhovnom šegrtu da dobije iskustvo u Svetlosti i Zvuku. Ovo vodi u duhovno samo-pouzdanje i slobodu.

Harold Klemp govori hiljadama tragača na ECK Seminarima širom sveta svake godine. Preko stotinu audio i video zapisa sa javnih govora imamo na raspolaganju. Autor je više od šezdeset knjiga, on nastavlja sa pisanjem, uključujući mnoge članke i diskusije za duhovno proučavanje. Inspirišućim i praktičnim pristupom duhovnosti, Harold Klemp, pomaže hiljadama ljudi da dosegnu veću slobodu, mudrost i ljubav. Njegova učenja ih uzdižu i pomažu da prepoznaju vlastita iskustva u Svetlosti i Zvuku Boga.

 

 

Za više informacija pogledaj Harold Klemp.

 

Vi ste ovde: Home Duhovni lider